péntek, 13 november 2015 14:26

Küzdelmek árán, de végigmentünk

 
A Speed Rally Team egyesületében és az Evo Racing Team csapatában versenyző Tergulicza János a hétvégi MARB Északi régió Nyugati csoport futamát, Gombás - Sejcét egy barátjával a jobb1-ben, Hagali Mohameddel teljesítette. Ez a verseny sem volt zökkenőmentes, de a Mecsek Rallyhoz képest sokkal jobb hangulatban telt. A részletekről Jánossal beszélgettem.
 
Először is szeretném megköszönni a hétvégét a Speed Rally Teamnek, a lelkes szervizelést a K-tech Motorsportnak, név szerint Kocsomba Karcsinak, Gerinek és Petinek, a szponzoraimnak, hogy részt vehettem ezen a futamon, illetve a szurkolóknak, hiszen az eddigi pályafutásom alatt a legkellemesebb élményben volt részem.
 
Milyen volt a verseny?
Nagyon jó volt a verseny, több szempontból is. Ha nem kellett volna ez a komoly szerviz, akkor tökéletesnek mondhatnám a hétvégét. Ahogy említettem, a rengeteg szurkoló miatt, akik a pálya szélén állva tapsoltak, intettek, a legkellemesebb élményben részesítettek. Nem gondoltam, hogy ez a környék ennyire rallyfan.
 
Milyen problémák voltak pontosan?
A szerviz nem pihent, tettem róla, hogy ne pihenhessen, cseréltek nekem gátlót, féltengelyt, az egyik videóban látszik is, ahogy a padkának vágtam a Mitsu hátulját. Le a kalappal a fiúk előtt, profi munkát végeztek.
 
Végeredményt tekintve hol végeztetek?
L1 kategória 2. helyét sikerült megszerezni, de szeretném hozzátenni, hogy ez az eredmény nem teljesen tükrözi a valóságot, hiszen a kategóriában indultak olyan versenyzők, akik ha értékelhető lenne a verseny, akkor én sehol sem lennék. Nagyon örülök, hogy velük együtt, egy kategóriában versenyeztem.
 
Hogy tetszett a pálya?
Szenzációs a hely, nagyon jó a pálya, mindkettőnknek tetszett, sokat számított az is, hogy a reggeli ködös idő után, szinte tavaszi napsütésben autózhattunk.
 
Köszönöm a riportot!
 
Köszönet a támogatásért:
Széchenyi Pálmaház, MASTERKOOL Deltavia Kft., Polyter-Mix Kft., Triform-Neon Kft., My Gelato, Kasza Bőrműhely, www.legjobbkocsma.hu, Evocool STI Holding
 
Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett